Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Ankarada Yangın Son Dakika : Ankara Son Dakika Yangın : Ankara'da metal boru ... : Yangında 8 işçi ile bir itfaiye eri yaralandı.

Ankarada Yangın Son Dakika : Ankara Son Dakika Yangın : Ankara'da metal boru ... : Yangında 8 işçi ile bir itfaiye eri yaralandı.. May 31, 2021 · son daki̇ka: Yangında 8 işçi ile bir itfaiye eri yaralandı. Jun 03, 2021 · son dakika haberi. Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları. Ekipler yangına müdahale ederken, olay yerinde göz gözü görmüyor.

Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangını kontrol altına aldı. Jun 30, 2021 · son daki̇ka: Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. May 31, 2021 · son daki̇ka: Ekipler yangına müdahale ederken, olay yerinde göz gözü görmüyor.

Son dakika gündem: Ankara'da market deposunda yangın ...
Son dakika gündem: Ankara'da market deposunda yangın ... from foto.haberler.com
İngilizlerin yuhalamaları bize yardımcı oldu. Jun 28, 2021 · ankara'da i̇vedik sanayi bölgesinde bulunan atık dönüşüm tesisinde çıkan yangın endişe yarattı. Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. İçerisinde atık plastik ve kağıt gibi malzemelerin bulunduğu tesiste hızla büyüyen yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ederken, 1 itfaiye eri dumandan etkilendi. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangını kontrol altına aldı. Şehit i̇l emniyet müdür yardımcısı cevher için tören düzenlendi. En son gündem haberleri ve son dakika güncel gündem haber detaylarını bu kategoriden takip edebilirsiniz. Jun 18, 2021 · ankara'da plastik imalatı yapılan fabrikada yangın çıktı.

May 31, 2021 · son daki̇ka:

Jun 03, 2021 · son dakika haberine göre; Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. İngilizlerin yuhalamaları bize yardımcı oldu. Jun 30, 2021 · son daki̇ka: İçerisinde atık plastik ve kağıt gibi malzemelerin bulunduğu tesiste hızla büyüyen yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ederken, 1 itfaiye eri dumandan etkilendi. Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı. Yangında 8 işçi ile bir itfaiye eri yaralandı. Jun 18, 2021 · ankara'da plastik imalatı yapılan fabrikada yangın çıktı. Dumandan etkilenen bazı yaşlılar hastaneye kaldırıldı. Şehit i̇l emniyet müdür yardımcısı cevher için tören düzenlendi. Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı. Jun 28, 2021 · ankara'da i̇vedik sanayi bölgesinde bulunan atık dönüşüm tesisinde çıkan yangın endişe yarattı.

İçerisinde atık plastik ve kağıt gibi malzemelerin bulunduğu tesiste hızla büyüyen yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ederken, 1 itfaiye eri dumandan etkilendi. Yangında 8 işçi ile bir itfaiye eri yaralandı. Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları. Jun 18, 2021 · ankara'da plastik imalatı yapılan fabrikada yangın çıktı. Jun 03, 2021 · son dakika haberine göre;

Ankara'da bir hastane inşaatınında yangın çıktı. Bölgeye ...
Ankara'da bir hastane inşaatınında yangın çıktı. Bölgeye ... from foto.sondakika.com
Jun 03, 2021 · son dakika haberine göre; Jun 03, 2021 · son dakika haberi. Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları. Dumandan etkilenen bazı yaşlılar hastaneye kaldırıldı. İngilizlerin yuhalamaları bize yardımcı oldu. Ekipler yangına müdahale ederken, olay yerinde göz gözü görmüyor. En son gündem haberleri ve son dakika güncel gündem haber detaylarını bu kategoriden takip edebilirsiniz. Jun 22, 2021 · ankara'da yürütülen fetullahçı terör örgütü (fetö) soruşturması kapsamında 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

May 31, 2021 · son daki̇ka:

Jun 28, 2021 · ankara'da i̇vedik sanayi bölgesinde bulunan atık dönüşüm tesisinde çıkan yangın endişe yarattı. Jun 18, 2021 · ankara'da plastik imalatı yapılan fabrikada yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangını kontrol altına aldı. Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. Dumandan etkilenen bazı yaşlılar hastaneye kaldırıldı. Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı. Yangında 8 işçi ile bir itfaiye eri yaralandı. En son gündem haberleri ve son dakika güncel gündem haber detaylarını bu kategoriden takip edebilirsiniz. Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. Jun 22, 2021 · ankara'da yürütülen fetullahçı terör örgütü (fetö) soruşturması kapsamında 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Jun 03, 2021 · son dakika haberine göre; Jun 30, 2021 · son daki̇ka: Şehit i̇l emniyet müdür yardımcısı cevher için tören düzenlendi.

May 31, 2021 · son daki̇ka: Jun 22, 2021 · ankara'da yürütülen fetullahçı terör örgütü (fetö) soruşturması kapsamında 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı. Jun 03, 2021 · son dakika haberine göre; En son gündem haberleri ve son dakika güncel gündem haber detaylarını bu kategoriden takip edebilirsiniz.

Ankara'da Korkutan Yangın - Son Dakika
Ankara'da Korkutan Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları. Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. Şehit i̇l emniyet müdür yardımcısı cevher için tören düzenlendi. Jun 11, 2021 · ankara'da huzurevinde yangın çankaya'da özel bir huzurevinde yangın çıktı. Yangında 8 işçi ile bir itfaiye eri yaralandı. Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. Jun 03, 2021 · son dakika haberine göre; Dumandan etkilenen bazı yaşlılar hastaneye kaldırıldı.

Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı.

Jun 03, 2021 · son dakika haberi. Jun 03, 2021 · son dakika haberine göre; Jun 11, 2021 · ankara'da huzurevinde yangın çankaya'da özel bir huzurevinde yangın çıktı. İçerisinde atık plastik ve kağıt gibi malzemelerin bulunduğu tesiste hızla büyüyen yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ederken, 1 itfaiye eri dumandan etkilendi. Şehit i̇l emniyet müdür yardımcısı cevher için tören düzenlendi. Jun 28, 2021 · ankara'da i̇vedik sanayi bölgesinde bulunan atık dönüşüm tesisinde çıkan yangın endişe yarattı. Yangın sonrası bölgeyi yoğun duman sardı. Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları. Ankara'da kimyasal madde üreten bir tesiste yangın çıktı. Jun 22, 2021 · ankara'da yürütülen fetullahçı terör örgütü (fetö) soruşturması kapsamında 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangını kontrol altına aldı. Jun 24, 2021 · yangın, itfaiyenin yaklaşık yarım saat süren çalışmasıyla söndürüldü. En son gündem haberleri ve son dakika güncel gündem haber detaylarını bu kategoriden takip edebilirsiniz.